Tack för en grym vår

sommar

Hej alla härliga läsare,

Semestern närmar sig med stormsteg och vi jobbar på för fullt med att få klart allt innan det är dags att ta lite ledigt.

I vecka som gått har vi kört sista Veckans Profil innan sommaruppehåll och vi vill säga stort tack till alla som varit med under våren. Det har varit otroligt inspirerande att få ta del av allas vardag och reportagen har fått en helt fantastisk respons. Vi kommer fortsätta delge framgångsrika säljprofiler under hösten men det kommer inte ske lika frekvent, men konceptet kommer helt klart att fortsätta.

Vill också tacka alla som varit med som Månadens Medarbetare. Det är otroligt smickrande att bli nominerad och få en bekräftelse på att det man gör är både bra och uppskattat. Även denna del kommer fortsätta i höst så vi ser fram emot att kunna lyfta fler härliga medarbetare i vår säljvardag.

Tidigt i våras meddelade jag att jag tagit in en partner i företaget, miss Business. Det har varit en väldigt rolig vår då vi jobbat tillsammans och utvecklat både nätverket och den kommande communityn. Men tyvärr tog livet en liten annan vändning för oss båda än planerat vilket innebär att vi inte kommer ha möjlighet att fortsätta som partners till hösten utan miss Business kommer lämna företaget efter sommaren. Jag vill önska henne stort lycka till med nya utmaningar och jag är oerhört tacksam för den tid hon varit min partner och förgyllt min vardag med inspiration och motivation!

Nätverket har fått en rejäl skjuts under våren, följare fortsätter att öka i samtliga medier och säljbanken och peppinläggen under veckorna har fått fin respons. Detta kommer att finnas kvar under hösten men jag kommer nu att lägga mer fokus på rekrytering och säljcoaching.

Vid sidan om nätverket har jag arbetat med att tillsätta säljare i olika roller under hela våren samtidigt som jag haft den stora glädjen att få arbeta med säljcoaching och säljutbildning i olika typer av företag. Min tanke var att fortsätta med detta i ett nystartat företag som heter SOLO Consulting men detta kommer nu att läggas tillbaka i verksamheten för Sales Network vilket innebär att SOLO Consulting inte kommer att startas som planerat.

Hemsidan för Sales Network kommer göras om med mer styrning mot rekrytering och säljcoaching nu under sommaren och jag ser verkligen fram emot en höst full av nya möjligheter!

Önskar er alla en helt underbar sommar och tack för allt stöd och positiv feedback ni ger i min vardag!!

Sofia <3