En god gärning ger mig bränsle, två goda gärningar så sover jag gott. Och jag gillar att sova gott.

#personlig #jaglöserdet #jagälskarattlagamatspecielltgrillat

#personlig

Marcus Bengtsson

Yrkesroll
Affärsutvecklare. Jag kommer på lösningar på kunders problem eller effektiviserar deras affärsmodell och deras rutiner. Sätter mig in i kundens verksamt, klurar på vad som behövs för att göra det mer effektivt och överraskar genom att komma med ytterligare förbättringar.

Månadens Medarbetare

Motivering:
Marcus sprider alltid en positiv energi kring sig. Han besitter en stor kunskap inom sitt område samtidigt som han inte tvekar för att ta hjälp av eller berömma den kunskap som redan finns i huset.

Kunder uppskattar Marcus för hans lättsamma och öppna personlighet. Att effektivisera för kunden (och inte kränga produkter) är hans främsta mål vilket märks tydligt. Ingen kund går besviken från ett möte med Marcus.

/Victoria

Hyllningar

Marcus, grattis till utmärkelsen!

Vad är viktigast för dig i relationen med kund?
Att bygga upp ett förtroende. Först därefter kan jag sätta mig in i kundens verksamt för att få en förståelse för hur verksamheten fungerar i nuläget, sen får jag klura på vad som behövs för att göra det mer effektivt och där behöver kunden lita på mig.

Vad innebär en riktigt lyckad arbetsdag?
Det är lika roligt att leverera en färdig produkt till kund som att hälsa på dem efter tre månader när de har börjat tjänat på investeringen.

#jaglöserdet

Marcus Bengtsson

Om mig
32 år gammal, född och uppvuxen i Halmstad. Bor tillsammans med min sambo Charlotte i en lägenhet mitt i stan. Tycker jag om att utmana mig själv på olika saker som Lidingöloppet eller köra snabbare varv på Nurburgring.

#matlagning

Marcus Bengtsson

Drömmar
Jag skulle gärna vilja hänga med Formel 1-föraren Marcus Ericsson en dag. Jag tycker han verkar trevlig. Att få följa med och se hur hans arbetsdag ser ut vore en dröm för mig. 

Framtid

Vilka är dina bästa tips för att lyckas som säljare?
Börja med att lyssna och analysera kunden.  Ge dem visioner
Var ödmjuk. Eftersom jag säljer it-tjänster så försöker jag se med kundens ögon och samtidigt använda mina verktyg. När jag hittat en lösning så måste jag ge kunden den visionen och förklara så att kunden förstår. Det spelar ingen roll hur bra idé eller lösning jag kommer med om kunden inte förstår eller ser nyttan med den.
Hjälp kunden att köpa. Det är inte var dag han eller hon köper.

Månadens Medarbetare – Arkiv

Januari
Februari
Mars
April
Maj