Miss Business

Sales network - girls in action

Idag startar ett nytt kapitel i Sales Networks historia, vi ska börja blogga! 🙂

Det är så otroligt mycket spännande saker som händer hela tiden och vi känner att det enklaste sättet att delge företagets framgång är genom en blogg.

Mitt namn är Sofia Hellman och jag startade Sales Network med inriktning på att rekrytera säljare våren 2015. En närmare presentation av både mig och företaget i helhet hittar ni under ”Om Sales Network”. Ju fler kundbesök gällande rekryteringsuppdrag jag gjorde och ju fler duktiga kandidater jag intervjuade,  kände jag att det saknas ett riktigt bra säljforum idag.

Efter en kort tid började många idéer att bubbla och i vanlig ordning vände jag mig till min vän som också varit mitt ovärderliga bollplank ända från start. Jag väljer att kalla henne ”Miss Business” så länge då det även är hon som jag i dagarna berättade kommer bli min framtida partner. Pga. vissa detaljer som fortfarande inte är klara så kan jag tyvärr inte ”outa” henne än, men inom kort kommer det en riktig presentation!

Vi började tillsammans i höstas att diskutera ”hålet” jag kände när jag var ute på fältet, varför finns det inget riktigt bra forum där säljare kan mötas? Det finns oändliga nätverk för chefer och ledare men varför finns det inget för ”oss”, ”vi”, SÄLJARNA som gör jobbet ”på golvet” varje, varje dag!!
Det var då Miss Business sa ”Sofia, varför inte starta ett nätverk FÖR SÄLJARE!!”

Från den dagen sadlade jag om, skapade en strategi, byggde om hemsidan och syftet blev extremt tydligt med Sales Networks vision! Miss Friend fanns hela tiden med i bakgrunden och en tid senare insåg vi att ”nu är det dags”. Ni vet som ett sånt där kompis-par som varit vänner under en längre tid men alltid känt att det är ”något mer”. Så efter många års både vänskap och samarbete kände vi att nu är det dags att ”bli ihop”!

Miss Business har sen en tid tillbaka tagit hand om större delen av inläggen i de sociala medierna, vilket har varit en ren succé, så det ansvaret kommer hon att fortsätta axla. Att hon nu är med ”på riktigt” känns fantastiskt roligt, och har gett både mig och företaget mer ny energi än jag kunde ana!
Jag ser verkligen fram emot att kunna presentera henne för er längre fram i vår!

Ha en fin kväll alla,
Sofia <3