Följarna blir fler och fler

Businesswoman stepping up bar chart depicting growth

Hej alla underbara följare,

Responsen börjar bli kontinuerlig, Sales Network börjar bli ett namn. Vi får fler och fler följare för varje dag som går vilket är otroligt kul! Tips på duktiga säljare till Veckans Profil kommer in från hela landet, vi har fått nomineringar till Månadens Medarbetare samt att vi får mail och respons med både feedback och hyllningar över konceptet. Det är verkligen jätteroligt och vi ser att behovet för ett riktigt säljnätverk är stort!

Vi vill också passa på att lyfta våra profiler lite extra. Dessa får en fantastisk respons och antalet visningar och räckvidden för våra profiler är långt över förväntan! Vi är så glada att kunna lyfta alla duktiga människor som gör ett fantastiskt jobb och på så vis verkligen kunna inspirera och motivera våra säljvänner i sin vardag!

Säljbanken fortsätter att fyllas på och april kommer bestå av att skapa ännu mer content inom sälj. Man kan aldrig bli mätt på kunskap och i vår säljbank hoppas vi ni hittar inspiration och tips till nya tankesätt och vinklar för att bli ännu vassare i det ni gör.

Omslagsbilden blev utbytt för någon vecka sen. Efter noga övervägande och många val så kom vi fram till att nuvarande bild är den som passar bäst för vår verksamhet. Vi bygger ett nätverk och det är precis vad bilden visar!

Ha nu en helt underbar april!!

Sofia <3