Vi möter framgångsrika profiler inom säljvärlden!
Genom att inspireras av andra stärks och utvecklas vi i vårt eget arbete.
Varje vecka följer vi med en av Sveriges vassaste säljare, säljcoacher och andra
intressanta profiler inom säljbranschen, där vi får ta del av hans/hennes framgångssaga.
Vill du vara Veckans Profil eller tipsa oss om en inspirerande profil?
Maila en kort presentation till vp@salesnetwork.se

#positiv #målinriktad #engagerad

Namn: Caroline Haglind
Ålder: 35 år
Bor: Gullbrandstorp
Familj: Make och Dotter
Intressen: Träning och Mat & Dryck

Arbetsgivare: Carlsberg Sverige AB
Yrkesroll: Salesmanager
SalesWord: Winners never quit, quitters never win!

Arbetat med: Största delen av mitt liv inom restaurangbranschen men senaste 10 åren som säljare och säljchef

Dina arbetsuppgifter idag: Salesmanager på Carlsberg Sveriges Nationella säljcenter
Vilka är dina styrkor som säljare?

Jag är kunnig på mitt sortiment, är bra på att argumentera och ger aldrig upp. Jag håller vad jag lovar och gillar att göra affärer som både jag och min kund tjänar pengar på. Jag tycker fortfarande att det är sjukt kul att gå till jobbet.

Vad är din största utmaning som säljchef?

Jag vet inte om mina utmaningar på jobbet ligger i min yrkesroll som säljchef. Jag tror min största utmaning yrkesmässigt överlag är mitt dåliga tålamod. Jag gillar snabba beslut och tycker det är jobbigt att inte få snabba svar. Detta är något jag får tampas med dagligen både på jobbet och hemma.

Vad anser du vara avgörande egenskaper för att bli en framgångsrik säljare?

Du måste vara kunnig på ditt sortiment, aldrig ge upp och alltid hålla vad du lovar.  Det är superviktigt att du tycker ditt jobb är kul, annars är det svårt att hålla motivationen uppe.

Hur motiverar du dina säljare att varje dag prestera och leverera till 100%?

Alla motiveras av olika saker. Vissa av pengar, vissa av tävlingar, vissa av att lära sig nya saker. Som säljchef är det viktigt att hitta dessa individuella motivatorerna hos dina medarbetare för att coacha och motivera dem på bäst sätt.

Vad värdesätter du mest hos dina medarbetare?

Att man alltid gör sitt bästa och är ärlig mot sina kollegor.

Vilka är de viktigaste egenskaperna vid en nyrekrytering?

För mig är det jätteviktigt att mina nyrekryteringar tillför min grupp något. Man behöver inte ha jättemycket erfarenhet sedan tidigare så länge man har rätt mindset, stark drivkraft och en vinnande personlighet.

Vad är receptet för ett framgångsrikt team/kontor?

Högt i tak, högt engagemang och att ha kul på jobbet. Belöna bra prestationer och anamma en rak kommunikation i alla led.

Vad är nästa steg för dig? Har du nya mål? Vad gör du om 5 år?

Nästa steg för mig är att fortsätta utvecklas i min yrkesroll. Jag har fortfarande jättemycket kvar att lära här. Carlsberg är ett globalt företag vilket öppnar massor av möjligheter för den som vill utvecklas, växa och vidareutbildas.

Vad gör dig glad i ditt jobb?

Det som gör mig glad är först och främst mina medarbetare. Jag brinner för att inspirera och motivera och det är helt fantastiskt att få möjligheten att göra det varje dag.

Profilarkiv

Fler framgångsrika säljprofiler hittar du här