Vilka är era målbilder?

Vad motiverar er att fortsätta jobba på, dag ut och dag in? Vecka in och vecka ut? År ut och år in? 

Det som är en stor fördel som säljare, vilket inte kan sägas ofta nog, är att vi arbetar i en av de få branscher där vi kan påverka vår lön! Det är en fantastisk möjlighet som inte alla har! Pengar är långt ifrån allt här i livet, det finns mycket som är viktigt som vi långt ifrån kan köpa för pengar. Dock är det ett verktyg och medel som kan ge oss en större frihet. Att ha möjligheten att köpa det som vi vill ha, att resa, att spendera mer tid med familjen, etc. Det ger oss flexibilitet och i en viss mån frihet, och vem vill inte ha det? 

Därför borde ju inte själva pengarna vara målet utan de sakerna som ni vill åstadkomma och göra om ni hade en viss summa på kontot! Om ni blundar för en stund och tänker efter ordentligt.. om ni hade haft mycket pengar, vad exakt hade ni gjort för dem? Hade ni t.ex. köpt en ny bil? Bra! Föreställ er vilket märke bilen har, hur fin den är när den står parkerad på uppfarten, hur den doftar av skinnklädseln när ni hoppar in, hur den känns att köra. Lev er in i hur det är att äga denna bilen. Skriv ut en bild på den och sätt upp den vid ditt skrivbord så att du kan se denna varje dag för att påminna dig om vad du kommer göra med de pengarna som du tjänar. Här finns alla möjligheter i världen att pusha sig lite extra när vi har saker som motiverar oss. Du kanske vill spendera mer tid med familjen? Gå ner i arbetstid utan att för den sakens skull förlora pengar? Bra! Sätt upp en bild på din älskade  familj och föreställ dig hur det känns när du vaknar varje lediga fredag och har en hel dag extra till att umgås med dina underbara barn och hitta på roliga saker med dem. Vad hade ni hittat på? Dröm er bort och lev er in i känslan.. 

Kan ni hitta de sakerna i era liv som är era riktiga drivkrafter och påminna er själva dagligen om dessa så är vi helt övertygade att ni kommer att arbeta mer fokuserat och finna en större mening och motivation i er vardag. 

Har ni fler tips på saker som motiverar er långsiktigt? Hur gör ni för att påminna er om dessa? Diskutera gärna på våra sidor på LinkedIn/Facebook/Instagram.