Var så mycket som möjligt av er själva

Alla människor är olika vilket är ett välkänt faktum som de flesta känner till. Vi är övertygade om att det är just så av många anledningar och att det finns fördelar med att vi är bra och dåliga på olika saker. Det som är viktigt är att komma till insikt om vilka just dina styrkor och svagheter är. Vi tror att det är viktigt att hitta en bransch och ett arbete där alla verkligen kommer till sina fulla rätt och där ni kan få utlopp för den potentialen som finns inom er själva. Vill ni satsa på en karriär inom försäljning är det otroligt viktigt med en god självkännedom! 

Många människor försöker tona ner vissa drag för att passa in i gruppen vilket vi tycker är galet. Det finns som sagt en anledning till att vi är olika och vi tror istället på faktumet att framhäva de personlighetsdragen som vi har haft den stora turen att blivit tillförsedda med och göra det mesta möjliga av dem.

Vilka är era absolut bästa egenskaper? Om ni inte vet – ta reda på det! Snabbt! Idag! Dessa är era verktyg som ni kan använda för att lyfta er själva. Ta exempelvis stjärnmäklaren Fredrik Eklund – han är en otroligt stark personlighet som verkligen framhäver sina bästa egenskaper och han har hittat en karriär där han använder sin potential maximalt. Han är en toppsäljare ut i fingerspetsarna med en otrolig energi och här kan vi alla som arbetar med människor hämta inspiration! 

Omfamna de egenskaperna som ni har och förstärk dem eftersom det är dessa som gör er unika! Låt era medmänniskor få ta del av dem och ge alltid så mycket ni kan av er själva, vare sig det är på ett kundmöte, i fikarummet med era härliga kollegor eller när ni är tillsammans med era nära och kära. Var inte rädd för att visa er sårbara ibland, det är mänskligt och alla har vi situationer vi går igenom som är mer utmanande för oss att hantera. Ert personliga varumärke har ni alltid med er vilken situation ni än befinner er i, speciellt när det kommer till branscher där vi handskas med människor så är det av yttersta vikt att ta vara på att ni får komma till er fulla rätt och nå er fulla potential. 

Lever ni så idag eller är detta något ni kan bli bättre på? Diskutera gärna på vår Facebook/LinkedIn/Instagram.