Att tävla är en del av vardagen för en säljare.
Vi anordnar tävlingar med säljrelaterat vinstmaterial under hela året.
Tävlingarna har alla olika syften, ibland är deltagarnas insats inte större än ett ”gilla på Facebook”
medan det andra gånger kommer krävas en större och mer personlig insats för att erövra första platsen.
Priserna i samtliga tävlingar hoppas vi ska vara till hjälp i er säljvardag
och bidra till både utveckling, motivation och inspiration!

TÄVLA MED OSS – DET ÄR ENKELT

Nu har du chansen att vinna en av världens mest lästa säljböcker!
TRE lyckliga vinnare blir ägare till varsin säljbok!

Gilla och dela vår Facebook-sida så är du med i tävlingen!

Tävlingen pågår mellan den 29 februari till den 6 mars kl 23:59 och vinnaren presenteras den 7 mars!

Pris #1

Fredrik Eklund –  svensken som gjort sig ett namn som fastighetsmäklare i New York, är känd över en stor del av världen. Han har sålt fastigheter till bland andra Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio och Daniel Craig. I boken SÄLJ! ger Fredrik Eklund sina samlade råd där han i ett 10-stegsprogram förklarar hur du blir en säljare som kan sälja vad som helst till vem som helst. Här får du råd om allt ifrån hur man ska klä sig, hur du får kunderna att verkligen gilla och lita på en, till hur du övertygar kunden att vad man än har att erbjuda så är det precis det som kunden behöver.

Boken är ett måste för den som vill marknadsföra sig själv eller bli en toppsäljare i ett företag i vilken bransch det än gäller!

Pris #2

Den ultimata klassikern för alla säljare! Bruce King ger dig enkla och kraftfulla tekniker för att hitta perfekta kunder, bemöta svåra invändningar och få ordern. Faktorn som verkligen gör den här boken unik är de hemliga kunskaperna om psykodynamisk programmering – ett raketbränsle som kraftigt ökar effekten av det du lär dig, hjälper dig att klara tuffa utmaningar och blir din väg till att fördubbla din försäljning på mycket kort tid. Du kommer att tjäna massor av pengar och du kommer att ha fantastiskt roligt på jobbet!

Så här säger en svensk stjärnsäljare om Psychoselling:
”Jag lyssnade på en föreläsning av Bruce King för cirka 20 år sedan. Det blev början på en resa där boken bildade en grund för mitt sätt att arbeta. Jag har läst mer än 100 böcker under årens lopp och Psychoselling har haft absolut störst påverkan på mina resultat. Ska du bara läsa en bok så är det Psychoselling. Den har givit mig en genomsnittlig månadsinkomst på mer än 100 000 kronor under 24 års tid.” Göran Karlsson, en av Sveriges högst presterande säljare av försäkringar och finansiella tjänster, Skandia.

Pris #3

Boken som avslöjar hur du tjänar pengar, behåller dem och får dem att arbeta för dig. Boken har genom åren hjälpt mer än två miljoner läsare att förstå hur man med små enkla medel, med utgångspunkt från sin egen situation, kan börja sin vandring mot att bli rik. Den rikaste mannen i Babylon, The richest man in Babylon, anses vara något av det mest inspirerande som skrivits om driftighet, ekonomisk planering och rikedom. I USA har miljoner läsare tagit hjälp av de berömda babyloniska liknelserna.

Så här säger författaren George S. Clason:
Babylon blev forna dagars rikaste stad därför att dess invånare var de rikaste människorna i sin tid. De insåg pengars värde. De tillämpade sunda ekonomiska principer för att skaffa pengar, behålla pengar och få sina pengar att i sin tur tjäna ännu mer pengar åt dem. De sörjde för att skaffa det vi alla önskar, inkomster för framtiden.

STORT LYCKA TILL

VI ÄLSKAR TÄVLINGAR

Sveriges största säljcommunity