Kul på jobbet leder till framgång

Säljbranschen är en otroligt spännande bransch att jobba inom! Tänk vad många intressanta människor vi får träffa och prata med varje dag! Känslan i magen när vi har genomfört ett riktigt bra möte och skickar en offert eller när vi har klarat månadsbudgeten med tid tillgodo för överleverans på månaden är unik! Möjligheten till att påverka vår lön från månad till månad! Hur många andra branscher har möjligheten att göra det?

Det har gjorts många undersökningar om vad det är som gör att vi blir framgångsrika i våra karriärer. En intressant tanke som är värd att fundera lite extra på är tanken om vi ”blir lyckliga av att bli framgångsrika i vår karriär” eller om vi vänder på det och påstår att ”om vi är lyckliga så ökar vi även våra chanser till att lyckas i karriären”. Kan även liknas vid ”vilket kom först, hönan eller ägget?”. En skrämmande tanke är att om vi är övertygade att en karriär gör oss lyckliga, vad händer när vi har uppnått det vi satt oss för och lyckan uteblir?

Vi tror till110% att lycka föder framgång. Att ha roligt på sitt jobb och i sin vardag borde för alla vara en framgångsfaktor i sig och i allra högsta grad i säljbranschen! Om vi ser till oss själva – när vi är med en person som lägger ner sitt hjärta i sitt arbete och har kul under tiden så både syns och märks det och vi kan inte låta bli att själva dras in i den positivitet denna personen utstrålar.

Hur tror ni att era kunder reagerar när ni kommer in på mötet ivriga för att få berätta den senaste nyheten i branschen, när ni visar hur det har gått för dem sedan de blev era kunder eller att ni bara ville träffa dem för att försäkra er om att de är nöjda? Vi älskar att vara kring människor som brinner för sin sak och det gäller även era kunder i högsta grad! Lyckliga människor är vinnare!

Därför – vårt tips till er – HA KUL PÅ JOBBET! Livet är kort, se till att göra det mesta och bästa ni kan för att få ut så mycket som möjligt av varje dag! Få era kunder och kollegor att skratta och må bra, gör det som ni ska med hjärta och hjärna så ska ni se att resultaten kommer därefter.

Har ni fler tips på saker ni gör för att må bra som får en positiv inverkar på jobbet? Diskutera gärna på våra sidor på LinkedIn/Facebook/Instagram.