Söker du säljare?

Många företag upplever processen att anställa en säljare som otroligt tidskrävande och antalet felrekryteringar är många! De duktiga säljarna är mitt uppe i karriären och därmed väldigt svåra att hitta medan en ny och hungrig säljare kan finnas precis vart som helst så det är extremt svårt att veta vart man ska börja leta.

Sales Network rekryterar säljare till företag som är verksamma inom Halland. Vi jobbar med många olika typer av branscher, allt från media till verkstad & industri, telefoni, kontorsmaterial, dagligvaruhandeln mfl.

Vårt nätverk är uppbyggt på personlig kontakt, då vi anser att det personliga mötet är det mest rättvisa och mest överensstämmande CV:et man kan få när det kommer till säljare. Sales Network kräver varken exklusivitet eller startavgifter då nätverket är såpass exklusivt att det tåls att jämföras!

Söker du säljjobb?

Att jobba som säljare innebär att du har en av de absolut viktigaste rollerna man kan ha i ett företag. Utmaning, glädje och frihet är nyckelord som gör försäljning till ett av de roligaste arbeten man kan ha! Det finns oändliga möjligheter inom säljbranschen och vi brinner för att hjälpa nya som gamla kandidater till nästa kliv i karriären.

Vi söker dig som är tävlingsinriktad, har ett stort eget driv och som trivs med att arbeta mot uppsatta mål!

Vi träffar dig för ett möte där vi kartlägger vem du är som säljare och person. Vi vill veta vad du har gjort bakåt i tiden men lägger största fokus på vem du är och vad du vill göra framöver! Därefter matchar vi ihop din personlighet och ditt CV mot de jobb som finns hos våra uppdragsgivare.

Så här jobbar vi

Vårt jobb går ut på att sammanföra rätt säljare med rätt säljtjänst! Målsättningen är att ändra på upplevelsen om att det är svårt att hitta duktiga säljare och samtidigt göra processen effektiv som möjlig! Att rekrytera säljare innebär att rekrytera en personlighet. Vi jobbar därför enbart med personliga möten och intervjuer både när det gäller företag och kandidater.

Genom att anlita oss får Ni tillgång till ett fantastiskt nätverk av duktiga säljare! Tack vare våra många års erfarenhet inom försäljning och därmed också ett stort kontaktnät inom branschen når ni många säljare ni troligtvis aldrig hade nått med hjälp av annonsering i olika medier. Vi levererar högaktuella och intressanta kandidater till ett möte som ska leda till att dialogen förs vidare företag och kandidat emellan.

Kontakta oss gärna, redan idag!

KONTAKT

Varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@salesnetwork.se