Hur svårt kan det va?

#sportnörd #livsnjutare #lafamilia

#sportnörd

Jonathan Hedlund

Yrkesroll
Key Account Manager. Knyter så många återförsäljare till Renz som möjligt. Ju bredare återförsäljarlista desto bättre. Min roll innebär också bearbetning av föreskrivande led och projektförsäljning.

Månadens Medarbetare

Jonathan är en klippa på detaljer, han agerar proffsigt och proaktivt. Att nå i mål inom ibland tighta tidsramar vållar huvudbry för de flesta, även för Jonathan, men med ett smile tar han på sig uppgifter och samlar informationen som behövs för att lotsa leverantörer och producenter genom det finmaskiga nätet som vi alla kallar för tiden på ett förstklassigt sätt. Jag hör kunder som gärna gör fler affärer med Jonathan, vilket givetvis tolkas som oerhört positivt.

/Jonas Samson

Hyllningar

Jonathan, grattis till utmärkelsen!

Vad är viktigast för dig i relationen med kund?
Absolut viktigast är att mina kunder har en tillit  till mig. Känner de inte att de kan lita på mig kommer de inte köpa mina produkter. Över tid bygger jag på den tilliten och har en kund som kommer tillbaka, varje gång! Jag har hellre 20 nöjda, återkommande kunder än 100 kunder som handlar en gång.

Vad innebär en riktigt lyckad arbetsdag?
Den bästa dagen är när jag får ett eller flera samtal från nya kunder som blivit rekommenderade av en befintlig kund att handla av mig. Det är det bästa betyget jag som säljare någonsin kan få.

#livsnjutare

Jonathan Hedlund

Om mig
31 år ung, pappa till 2 underbara ungar ( 4 år och 9 månader) och sambo med bästa Ida sedan 9 år tillbaka. Älskar sport i allmänhet och fotboll samt golf i synnerhet. Är gärna hemma och njuter av att busa med barnen och får energi av deras glädje och nyfikenhet.

 

#lafamilia

Jonathan Hedlund

Drömmar
Vill bli den som gör Renz Nordic marknadsledande i Sverige. Privat drömmer jag om att en gång äga en Maserati Granturismo.

Framtid

Vilka är dina bästa tips för att lyckas som säljare?
Var tydlig så att kunden vet exakt vad han/hon kan förvänta sig, både av dig som säljare men också av lösningen du säljer in. Våga bjud på dig själv och var ärlig, i alla lägen.

Månadens Medarbetare – Arkiv

Februari
Mars
April
Maj
Juni