Lyssna in kundens behov

#projektledare #kundvård #lyssna

#projektledare

Jens Carlsson

Yrkesroll
Projektledare på kommunikationsbyrå. Ansvarar för kunderna från första mötet till avslutat projekt och ser till att vi håller en hög kreativ nivå och tar fram intressant innehåll.

Månadens Medarbetare

Motivering:
Jens har startat det nya året med mycket energi vilket tillsammans med hans förmåga att se affärsmöjligheter sett till att vi fått nya kunder som vi länge velat hitta samarbeten med. Utöver det vårdar han våra relationer med befintliga kunder på bästa sätt genom lyhördhet för deras behov och med hög kvalitet i genomförandet av våra uppdrag.

/Magnus Wernersson

Hyllningar

Jens, grattis till utmärkelsen!

Vad är viktigast för dig i relationen med kund?
Tack! Viktigast för mig är att lyssna in vad kunden har för behov men även försöka jobba proaktivt och se möjligheter som kunden inte själv ser och presentera lösningar på behov de kanske inte visste fanns. På så sätt blir man en viktig samarbetspartner som kunden uppskattar.

Vad innebär en riktigt lyckad arbetsdag för dig?
Att hela min ”to-do-list” blir avbetad och att allt flyter bra. Men de mest lyckade arbetsdagarna är när jag fått klart ett stort projekt och levererar till kund som dessutom blir mer än nöjd. Att då sätta sig ner med en kopp kaffe och gå igenom upplägget och inse att det jobbet man lagt ner verkligen överträffat kundens förväntningar, det är helt klart de absolut mest lyckade arbetsdagarna!

#kundvård

Jens Carlsson

Om mig
29 år gammal livsnjutare som bor i Falkenberg med sambo och dotter. Lagar gärna god mat tillsammans med familj och vänner samt kollar på fotboll och spelar golf i mån av tid.

#lyssna

Jens Carlsson

Drömmar
Jag drömmer fortfarande om att bli nästa Tomas Brolin.

Framtid

Har du något tips till andra säljare att dela med dig av?
I min roll som projektledare, där även sälj ingår, handlar det främst om att alltid hålla en hög nivå på det arbete jag gör, och det går nog att applicera på de flesta yrken. Att alltid prestera så att man känner att man gjort sitt bästa utifrån de givna förutsättningar och gärna med lite överleverans.

Om Wernersson Idé:
Wernersson Idé är kommunikationsbyrån i Falkenberg som erbjuder projektledning och skräddarsydda lösningar inom marknadsföring och kommunikation. Tillsammans med ett gediget nätverk av samarbetspartners hjälper de dig med din marknadsföring och tar fram alltifrån kommunikationsplaner, trycksaker och hemsidor till grafiska profiler, nyhetsbrev och slagkraftiga texter för annonser, presentationer och kataloger.

Månadens Medarbetare – Arkiv

Januari
Februari
Mars
April
Maj