I love my work

#Skönhet #toppservice #alwayshappy

#Skönhet

Camilla Granstam

Yrkesroll
Salongschef. Sköter daglig drift av salongen, har personalansvar och har även hand om alla event på salongen.

Månadens Medarbetare

Motivering:
Camilla har under februari månad varit en stöttepelare för alla våra anställda. Hon har hjälpt till i vått och torrt och funnits där när det vart stressigt på de olika avdelningarna.

Camilla besitter stor kunskap inom alla de områden vi jobbar med samt har en väldigt god hand med personalen. Hon är alltid glad och bidrar till en positiv stämning.

I februari lanserade vi många nya ben och då var Camilla den som tog det största ansvaret helt på eget initiativ. Vi är fantastiskt glada över att få ha en medarbetare som dig Camilla!

/Cicci och Elin

Hyllningar

Camilla, grattis till utmärkelsen!

Vad är viktigast för dig för att dina medarbetare ska må bra?
Tack! Att det finns någon de kan lyssna på och att de känner att de får komma till tals. Stämningen och gemenskap är också väldigt avgörande samt att vi hela tiden utvecklas, både individuellt men också som team.

Vad är viktigast i din egen vardag?
Att jag hela tiden har struktur och bra planering för att hinna med mina arbetsuppgifter, samt att jag hela tiden gör utrymme för att finnas tillgänglig för saker som impulsivt faller på då den ena dagen aldrig är den andra lik hos oss.

#toppservice

Camilla Granstam

Om mig
Pigg, glad tjej på 48 år som bor med mina två barn 11 och 12 år. Tränar gärna varierande pass på gymmet. Umgås med  vänner och familj. Följer mina barn i deras intressen fotboll och hockey.

#alwayshappy

Camilla Granstam

Drömmar
Göra en långresa till vänner i Australien och USA tillsammans med barnen.

Framtid

Har du några tips, till andra med personalansvar, hur de gör vardagen ännu bättre?
Jag tror att många tar personalansvaret på lite för stort allvar. Min största lärdom är att sluta jobba efter ”mallar” utan vi jobbar faktiskt med individer. Alla har olika behov och framförallt så behöver alla bli sedda.

Så vill man kunna ge ris så måste man också kunna ros och tvärtom. Att hjälpa, stötta och peppa när det behövs tror jag är jätteviktigt samtidigt som man måste kunna ge feedback för att det är så man utvecklar sin personal och ser till att de går framåt.

Om Spa Halmstad:

Ett riktigt SPA mitt i Halmstad, skönhet och SPA-behandlingar med underbar verkan!
 Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!
För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Månadens Medarbetare – Arkiv

Januari
Februari
Mars
April
Maj