Projektledande IT-säljare till vårt uppdrag för DH Solutions

Sales Network och DH Solutions erbjuder dig nu en spännande utmaning om du vill ta klivet vidare i din karriär!

OM UPPDRAGSGIVAREN
Sedan 1972 har DH Solutions hjälpt sina uppdragsgivare att använda IT för att förenkla och underlätta medarbetarnas vardag. DH Solutions är idag ett utav Hallands äldsta och största IT- bolag. De är en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system; många gånger avancerade lösningar för deras medvetna kunder.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och har stort fokus på tillväxt och att fortsätta stärka sitt varumärke. DH Solutions är främst verksamma lokalt men deras tjänster och system används över hela världen. DH Solutions arbetar långsiktigt med sina relationer och även med sitt sociala engagemang där de är med och tar stort ansvar lokalt.

Sales Network arbetar på uppdrag av olika företag där man valt att outsourca hela eller delar av sin säljverksamhet. Vi skräddarsyr upplägget utifrån uppdragsgivarens unika verksamhet och tar därifrån försäljningen till nästa nivå. Tillsammans med våra kunder skapar vi effektivitet, högre försäljningssiffror och fler nöjda kunder. I ett led att nå framgång har vi stort fokus på att utbilda och utveckla våra medarbetare för att vara marknadsledande i professionella kundmöten och i att göra affärer.

Drivs du av att arbeta i en nyckelroll i ett expansivt bolag – då har vi tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara anställd hos Sales Network där du blir ansvarig för vårt uppdrag för DH Solutions. I rollen som Projektledande IT-säljare har du därför en betydelsefull roll i bolaget. I förlängningen ser vi stor potential i att växa med uppdraget vilket också innebär möjligheter till större ansvarsområden på sikt.

Produkten du kommer sälja heter DH Helpdesk. Detta är ett ärendehanteringssystem som kan användas inom flera delar av organisationen tack vare systemets konfigurerbarhet. Användningsområdena är många för produkten vilket också innebär att de potentiella kunderna är oändliga. Du kommer att sälja via telefon samt via kundbesök. Du får stor frihet gällande strategi och upplägg för att nå bästa försäljningsresultat och du kommer jobba tätt tillsammans med VD för att ständigt ta uppdraget framåt.

Vi söker dig med tidigare säljerfarenhet och vi ser gärna att du har goda försäljningsresultat bakom dig samt att du brinner för försäljning och att göra affärer.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har sort eget driv och älskar att göra affärer. Det är också meriterande att du har ett genuint IT- intresse och brinner för ny teknik. Med vårt stora kundfokus krävs att du är serviceminded, innehar en positiv inställning och hög känsla för kvalitet. Tjänsten som Projektledande IT-säljare ställer krav på att du är företagsam, organiserad och motiveras av frihet under ansvar. Det ställer också krav på att du drivs av att utvecklas och ständigt förbättras för att förstå kundens processer, behov och utmaningar idag och för framtiden.

VAD DU ERBJUDS
Du erbjuds en viktig roll i ett start-up bolag, där vi månar om våra anställda och värdesätter arbetskulturen. Du får möjlighet att med ditt driv, kompetens och fokus vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och konkurrenskraft på marknaden. Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till en fortsatt utveckling av din position i bolaget är något vi ser som en självklarhet.

Är du redo för en spännande utmaning?

Ansökan och information

Tjänsten är en provanställning på 6 månader vilken sen övergår i en tillsvidareanställning.

 • Intervju

  Intervjuer sker löpande

 • Tillträde

  Omgående

 • Lön

  Fast lön + provision

 • Anställningsform

  Heltid 100%

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontaktperson: Sofia Hellman, VD Sales Network
Telefon: +46 730 44 77 77
Mail: sofia@salesnetwork.se

Sista ansökningsdag: 2017-06-22

Vi ser fram emot din ansökan.