Vilken vecka!

vector opened wide stage with red carpet and five spotlights

Februari har startat långt över förväntan!! Vi har jobbat med förberedelser inför alla inslag under en tid tillbaka och var minst sagt förväntansfulla inför den 1 februari. Men wow, vi kunde aldrig ana att responsen skulle bli så stor!

Följarantalet har ökat i samtliga sociala medier, och feedbacken från följare har minst sagt vart överväldigande. Vi vill verkligen säga stort, stort tack till alla er som tagit er tid och skrivit några rader till oss, det är så otroligt kul att få ett kvitto på att ni gillar det vi gör!

Jonas Samson var först ut som veckans profil och både Jonas och inslaget i sig har fått stor uppmärksamhet, vilket har gjort att vi nu har signat upp en mängd profiler för hela våren. Det kommer bli en härlig blandning av framgångssagor vilka jag hoppas kommer inspirera och motivera i den dagliga säljvardagen för alla våra följare!

Månadens medarbetare hade också premiär, och wow vilken succé det blev! Det är så många som är otroligt uppskattade för så mycket mer än sin insats mot budget på sina arbetsplatser, men dessa kan lätt glömmas bort i all hets efter resultat och nyckeltal.
Genom att låta kollegorna få nominera tror vi att man kan se hela personens insats. Att vara en bra och uppskattad medarbetare är minst lika viktigt som att bidra med goda säljresultat. Vi hoppas att ännu fler tar tillfället i akt att nominera grymma kollegor till denna utmärkelse framöver.

Veckan går nu mot sitt slut, jag och Miss Business är mer än nöjda efter första veckan i februari och tänker snart ta oss en välförtjänt helg, ladda med massa ny härlig energi för det är NU det roliga börjar 🙂

Önskar er alla en riktigt skön helg,
Sofia <3