Sales Network bygger Community

Business People Jigsaw Puzzle Collaboration Team Concept

Vi vill skapa ett forum där säljare kan mötas i sin vardag. Att vara säljare kräver bl.a struktur, ett brinnande engagemang och en väldigt tydlig målsättning! Friheten tillsammans med ett stort ansvar är oftast en av anledningarna till att man trivs så bra i säljbranschen. Baksidorna däremot kan vara otroligt tuffa att hantera, den stora pressen, den ständiga jakten efter resultat och den mentala inställningen när vinden inte blåser i den riktning man önskar.

För att man ska orka behålla sitt fantastiska driv med samma glöd året runt så krävs det att man har en god självinsikt, ett bra perspektiv och ser till att fylla på med energi med jämna mellanrum. Det finns många säljare som har en väldigt ensam vardag – man kanske är den enda säljaren på orten, jobbar hemifrån eller är resande säljare. Sen är landet också fyllt av fantastiska säljkontor där man t.ex. arbetar i öppna landskap, men även här är jobbet på sitt sätt ensamt. Oavsett arbetsmiljö är prestationen alltid avgörande och vad resultatet blir när månaden är stängd – det är bara upp till dig. Alla behöver vi samma sak, inspireras och coachas i vår vardag!

Genom att bygga en communtiy vill vi skapa en plattform där säljet och säljare möts. Som ett komplement till säljcoachernas spalter med tips och råd på ”så här gör du för att bli en bättre säljare” skapar vi nu ett forum där vi kan coacha varandra.
”Hur gör du när du stöter på den här typen av kund? Hur bryter du isen med en ny kund? Hur ser du till att få en påskrift när det bara halas ut? Hur strukturerar du, tips?”
Genom att dela med oss bygger vi en ovärderlig kunskapsbank och växer själva som både säljare och medmänniskor.

Sales Network Communtiy släpps under våren 2016, vi är otroligt förväntansfulla 🙂

Sofia <3