En kort uppdatering sen sist

Säljbanken - Sales Network

Hej kära läsare,

Tanken var att uppdatera bloggen minst en gång i veckan men tyvärr har inte tiden räckt till. Det är mycket som händer hela tiden och dagarna bara rusar iväg. Vår ambition kommer from nu ligga på att hålla bloggen uppdaterad en gång i månaden för att ni på så sätt ska kunna följa de framsteg vi gör men i större utsträckning.

Under en vecka i mars körde vi en gilla-dela tävling på facebook. Priset var tre av världens mest lästa säljböcker vilka vanns av tre lyckligare säljare spridda i landet. Så roligt att få respons på en tävling samtidigt som vi ser att bra säljmaterialet är efterfrågat.
Nu har vi fullt fokus på nästa tävling som vi planerar hålla i april.

Succén med Veckans Profil fortsätter, vi har profiler klara fram till juli och fortsätter signa upp för hela året. Det är otroligt inspirerande och lärorikt att ta del av allas erfarenheter och kunskaper och det har blivit en otroligt fin PR för personerna själva.

Vi har smyglanserat en ny kategori på hemsidan som heter ”Säljbanken”. Här kommer vi kontinuerligt att lägga upp inslag av kunskap inom sälj. Vi vill samla grunderna i allt vad försäljning innebär, både när det gäller säljteknik, mindset, målsättning, planering mm. Tanken är att hålla inläggen korta så att det mer blir en överblick och en påminnelse än en djupgående kurs.
Denna del kommer vi lyfta mer from april.

Vi önskar er en skön fortsättning på mars!

Sofia <3